miércoles, 28 de octubre de 2009

CASTANYADA mLp 2009 al port!!! comienza la cuenta atras.... THE TRILOGY DJ'S GROUP

Bones a tothom, aqui en aquesta publicació presentem la Castanyada de la nostra colla, es el preludi, em posat fotets per a comensa a posar un bon ambient de un finde que sera per a recordar.
També aprofitem per a anunciar que viurem la primera sessio i en petit comité en total exclusiva per a la colla de els dj's de la colla, THE TRILOGY DJ'S GROUP!!! DJ J. MELERO, HUGO DJ I DJ FDZ
Res més, us convoquem la setmana que be per a veure les fotos que farem al port i la sessio que gravarem alli i que penjarem l'enllaç aqui i al facebook per a tot aquell que se la vulgue descargar!!!


















CASTANYADA 2009 mLp
THE TRILOGY DJ'S GROUP

viernes, 23 de octubre de 2009

CD 127, CASTANYADA 2009 de DJ FDZ

Bona tarde a tothom, doncs bé, de manera exclusiva i anticipada per a tots els visitants del blog, aqui teniu amb una setmana d'antelació a la fita, el cd de dj fdz de la castanyada 2009.
Aqui teniu l'enllaç per a descargar-vol.
80 minuts aproximadament amb novetats i amb musica de la llista top 15 i amb als proxims temes que entraran la setmana que bé.
Espero que sigui del vostre "agrad" xD.

http://www.megaupload.com/?d=MQKBF74L

domingo, 18 de octubre de 2009

Nova sessio per a descargar! dj j.melero & dj fdz

Aqui us deixem una nova sessio de dj j. melero & dj fdz, calenteta calenteta d'esta tarde, sesion domingo tarde, en la que podreu escoltar temes que sortiran a la proxima llista del top 15, temes de l'ultim cd de melero i del proxim de dj fdz que serà el de la castanyada, si vol voleu descargar segui l'enllaç següent:

http://www.megaupload.com/?d=XHKVFOBR

miércoles, 7 de octubre de 2009

1a LLISTA TOP 15 mLp by DJ J. MELERO, DJ FDZ & HUGO DJ

BONES A TOTHOM, AQUI PRESENTEM LA NOVA SECCIÓ DEL BLOG, UNA INICIATIVA MUSICAL ON PROPOSEM UNA LLISTA INICIAL EN L'OBJECTIU DE MODIFICAR-LA I RENOVAR-LA CADA 15 DIES EN LA VOSTRA AJUDA.

AQUI POSEM LA LLISTA I BAIX L'ENLLAÇ PER A QUE US DESCARGUESSEU LES CANSONS PER A SENTIR-LES I LLAVORS PUGUER VOTAR, QUE COM PODEU VORE AL MARGE DRET ES ON S'HAN DE REALITZAR ELS VOTS.

TAMBÉ PODEU COMENTAR COSES SOBRE LES CANÇONS I TAMBÉ PODEU PROPOSAR NOUS TEMES PER A FUTURES LLISTES.

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

1 – TRIPPIN
2 – DELIRIUM
3 – SWEET SONG
4 – I KNOW
5 – I WANNA BE
6 – DON’T YOU UNDERSTAND
7 – LAST NIGHT
8 – CLOSER – REWORK
9 – LUOMO – TESSIO – REWORK
10 – JUNGLER
11 – SOUTH AMERICAN
12 – EL REY DE LAS CANTINAS
13 – I DONT KNOW WHY
14 – I MOVEMENT ITS BORN
15 – SUPERMARTXE

http://www.megaupload.com/?d=W17STC17